Mitt livs första webinar

Välkomnar alla bloggläsare (och andra också förstås) till mitt livs första webinar. Måndag den 17 juni klockan 13 ska jag försöka svara på frågor om det här med löpning, glädje och hur man kan göra för att komma igång. På sitt eget sätt.

Webinaret är kostnadsfritt och du som vill ställa frågor till mig kan göra det medan det pågår. Som deltagare får man även möjlighet att köpa min bok - Långsamt är också framåt - till extra förmånligt pris i ett tidsbegränsat erbjudande.

Efter sändningstidens slut kommer allt att finnas kvar på nätet för alla intresserade. Jag har också en ambition att texta eller transkribera det som sägs för tillgänglighetens skull. Jag är ju själv väldigt engagerad i HRF Stockholmsdistrikt och tillgänglighet för hörselskadade så det är viktigt för mig. Tyvärr finns inte ekonomi för att direkttexta sändningen .

Registrera dig här så hoppas jag vi möts i morgon online

4 kommentarer till inlägget

1963 • Eskilstuna
#1
16 juni 2019 - 20:17
Grattis Agneta! Att ta steget till att skriva en bok är stort. Och pirrigt! Att sedan löpa hela linan utan att på förhand veta hur långt eller vart det hela bär hän samt ett stänk av ovisshet till att slutligen gå i tryck är beundransvärt! Så utan att ha läst boken vill jag ge dig en stor eloge. Många drömmer om att skriva en bok, någon gång i livet, men få, väldigt få, vågar ta steget. Du tog steget. Jag hoppas skrivandet varit en spännande och insiktsfull resa. En tänkvärd titel dessutom, som går att applicera i många vitt skilda sammanhang.
Well done Agneta!
#2
16 juni 2019 - 21:37
Tack så hemskt mycket för dina rader. Blir glad, såklart. Besökte din blogg och ser att det nog finns likheter i våra olika tänkesätt - livsnjutarblogg - låter härligt. Ser också att även du är författare och visst är det spännande att sätta på pränt det som på nåt sätt är delar av en själv.

Ännu roligare är det kanske att få kommentarer som dina, eller mail där något tackar för inspirationen som gjort att hen kommit igång med joggingen igen. Inspirera andra är kul.

Att springa är också kul, till och med när man är gammal tant och gör det i snigeltempo ;-)
Susann Tångeryd
1953 • Ängelholm
#3
17 juni 2019 - 10:02
Lycka till med titt webinar idag! Alla i "Team Snigel" hejar på dig! :-)
#4
17 juni 2019 - 10:35
Tack, Susann!!! Jag ska göra mitt bästa för att hålla vårsnigelfana högt!
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.