forsbackarunner

Vårkänslor på löpande band nu!

Så här på alla hjärtans dag så pirrar det allt lite extra. De allra flesta är snälla mot varandra och vårtecknen blir fler och fler. Snödroppar och krokusar blommar i kustnära trädgårdar och snön ligger endast kvar i enstaka högar.

Det är kul att springa och det är ännu roligare med variation. Det kan man säga att vädret ger nu. Ena dagen är det minus och sol medan det nästa dag är 6-7 plus. Det har till och med torkat upp på stigarna och jag har knappt blivit blöt om strumporna den senaste veckan, trots flera mil på stig.

Att löpningen är extra kul beror på två saker. Jag och Emma sprang en fantastisk runda i lördags som gav mersmak. Sedan så har jag äntligen bestämt mig. Det blir TEC100 miles i april!

Sedan förra inlägget har livet gått sin gilla gång. Jobb, lunchlöpning 2-3 ggr/v och sedan hade vi en riktigt skön helg. I fredags kväll var jag och grabben på Kallis och sedan på O’Learys i Helsingborg. Vi badade fyra gånger, mina vader gillade inte det grunda vattnet. I lördags sprang jag och Emma...

Läs hela inlägget här!

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.