Lite av en besvikelse

Jag testade minibandsen igår, och hade väl hoppats lite på någon form av träningsvärk. Så blev inte fallet, däremot är jag öm som om jag fått stryk av ett baseballträ från knäna och nedåt efter promenaden tidigare i veckan. Antagligen ovana, får man väl förmoda.

Nästa gång får jag antingen göra fler övningar eller välja ett tyngre band. Jag är lite besviken, första gången jag testade helvetesbollen (pilatesbollen) hade jag träningsvärk i en vecka efteråt  och då körde jag inte mycket längre än jag gjorde med minibandsen. Jag hade hoppats att det skulle vara något liknande med gummibanden.

På fritiden fortsätter jag experimentera med hemsidan och kokar ihop lite olika recept. Det senaste i raden blev curryfrikadeller som ska dyka upp på sidan så småningom. Hur gott som helst! Nu hade jag ingen mangochutney hemma så det fick bli äppelmos istället, för sötman, och det fungerade alldeles underbart.

Jag har för övrigt tappat 6,5 av de 25kg jag behöver gå ner för att vara nöjd. Kampen går vidare. Ett av målen är att vara nere på 80kg den 1 maj, det är 4,6kg dit och 5 veckor. Det borde vara görbart.

 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.