#november100 - dag två :)

Ok! Utför dörren imorse och det SPÖREGNAR. Peppnivån, alltså. Häromdagen blåste jag nästan bort, idag var jag genomsur när jag knappt kommit runt hörnet. Men har man ett mål (well, två ifall vi räknar in Göteborgsvarvet i maj :)) så har man, och då är det bara att bita ihop och sticka ut. So far så känns mitt mål för november (100 km) väldigt bra, och det taggar mig att ge lite extra - köra en kilometer till. Imorse blev det 6,5 kilometer tills jag var hemma vid dörren igen. Klart bra! :) 

Jag har nu sprungit de första ~12 kilometrarna av 100; 88 kvar! 

Nästa löppass är planerat till söndagen, men jag kommer eventuellt att ta en milslång promenad med min mor tidigare under dagen så vi får se hur mycket energi som finns kvar för att springa efteråt. Annars får jag ta igen de kilometrarna under kommande vecka, på gott och ont. 

1 kommentarer till inlägget

Magnus Reimer
1965 • Kristianstad
#1
4 november 2016 - 10:11
Bra att du fixat dessa löprundorna med det vädret, lite mindre blåst nån dag och mer sol så blir ju rundan lite lättare :-) Jag har promenerat från Centralen till kontor i Västra hamnen nu tisdag-torsdag morgon och kväll o det har helt klart vart kalla vindar denna vecka!
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.