Nu kommer våren!

Det går bra nu.

Efter en månads uppehåll på grund av trasslande (läs svinonda) behinnor, har jag nu varit i gång i ca 2 veckor, och förutom rejäl träningsvärk i vaderna efter de första (korta!) passen, så har jag bara yttepyttekänningar i benhinnorna strax efter ett pass, men inte sen. Success!

I fredags blev det ca 8 km, i 5:10-fart i snitt, det kändes riktigt fort med tanke på att jag legat på ca 6-tempo eller långsammare alla tidigare pass. Idag var tanken att springa något längre än en mil - men lugnt - tillsammans med killar på ett hem för ensamkommande. Det visade sig att en orkade sig upp till 9 så här dagen efter Valborg, det hade jag liksom glömt. Hursom, vi drog iväg i lugnt tempo, men killen var superstark och smög upp tempot - jag fick dra ut honom i skogen för att komma ner igen ;) På flacken drogs det på däremot, så vi kom tillbaka efter ca 8,5 km på vad jag gissar var ca 45 min - och då gick det riktigt långsamt i skogen. Klockfan kom aldrig i gång, så vet inte riktigt vare sig längd eller tid.

Med tanke på tempot fick det räcka för idag, det får bli en längre, långsammare, tur på onsdag istället.

Firar denna 1:a maj med att vara glad för att kunna springa, att solen värmde så att jag fick dra ner armvärmarna, och att arbetsveckan som kommer är kort!

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.