Startar upp med en liten lista

Den här träningen längtar jag efter just nu:
Spinning, spinning, spinning. Jag ÄLSKAR spinning-grupperna på gymmet. Det är god, peppande stämning. Jag tar alltid ut mig så gott jag hinner på de 50 minutrarna man har.

…men det här står mig upp i halsen:
Gymmet, överlag. Jag ÄR så trött på folket på gym. Känns som att allt, för många, handlar om ytligheter mer än hälsa och motion. Dessutom är jag otroligt trött på att stå och lyfta skrot eller sitta i en maskin. Man vill ju UT, ut i naturen. Skulle heller hugga ved eller bära några stockar än att lyfta en sån där skivstång igen.

Det här träningsplagget är min favorit just nu:
Mina träningstights från Craft. De är min räddning nu under vintern när jag springer ute. Så otroligt sköna. Dessutom har jag faktiskt kunnat ha dem inne på spinningen en gång (glömde mina ofodrade hemma) tack vare otroligt material som inte får det att kännas för varmt.

Det här skulle jag verkligen behöva träna mer:
Styrka, helt klart. Överkropp överhuvudtaget. Behöver mer styrka i armar. Bålen tycker jag redan har en uppåtstigande kurva då jag har bättre hållning än förut. Men armarna behöver helt klart bli starkare. Annars kommer jag ju aldrig orka bära på AK4:an till våren igen ;)

Den här känner jag mig stark i/på:
Cykel. Mina ben och mina rumpmuskler har blivit så otroligt mycket starkare!

Just nu stör jag mig på de här i träningsväg:
Måste väl vara gymmet igen då. Som sagt, träning verkar vara ett utseende-tix. Ut i skogen o spring en dag med er tjejer och killar. Sluta stå och spänn er framför spegeln. Finns mycket mer att upptäcka i en brant uppförslutning i skogen, jag lovar!

En träningstrend jag tror, eller hoppas, kommer gå över är:
Hmm.. Jag vet faktiskt inte. Jag hoppas att folk tränar det de känner passar än själv.

Det här har jag en tendens att prioritera bort:
Återigen armar och bröst. Bli såå jäkla stel i bröstmusklerna efter att ha tränat armar, så för dens skull undviker jag träning för överkroppen. Dock är det nog just där problemet sitter. Jag behöver bli starkare för att slippa bli stel.

Jag står inte ut med:
Folk som står och dricker mer vatten än de tränar på gymmet. Not my deal. Men still, de tar upp plats i lokalen. Dricka kan ni göra i omklädningsrummet efteråt.

Skulle jag bara få träna en sak i resten av mitt liv så skulle det vara:
Terränglöpning!.. Hm.. eller cykling? I terrängen. Vore perfekt ju! Älskar att vara i skogen och älskar cykel.

Det allra tråkigaste med att träna är att:
Det finns nog inget tråkigt. Det är väl kanske för mig att jag känner att jag har svårt att komma igång inför ett löppass. Inte att jag inte har motivation, utan med andningen. Har ju astma och tar kortison, men tänker mer att andningen inte känns helt stabil fören efter ca 4 kilometer. Efter det går allt lätt som en plätt.

Kommande vecka lovar jag mig själv att:
Köra ett till gå/löp-pass 10 kilometer.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.