26783 – Orange is the new black

Även om det inte är något som avgör speciellt mycket, om ens något, för hur jag lyckas genomföra NYC Marathon om tre veckor så har ändå väntan på startbeviset med information om startgrupp och starttid varit något jag väntat på.

Först dök en påse ifrån Springtime Travel upp med posten i torsdags, innehållande flygbiljetten och övrig nödvändig information, tillsammans med en tröja och keps märkta med ”Sweden”. Startbeviset skulle komma senare i nästa vecka  och mailas ut framgick det.

Dock framgick det på den officiella sidan lite senare att alla utländska deltagare som anmält via en ITP (International Travel Partner) skulle ha sitt ”Registration Form” klart på den personliga inloggningen redan dagen efter (läs: igår fredag).

Mycket riktigt! Igår vid sjutiden, när jag loggade in, fanns det där. dokumentet som svart på vitt talar om att jag ska springa TCS New York City Marathon november 1th 2015.

Start i andra ”wave” (orange) av fyra klockan 10:15 – startnummer 26783.

Det här innebär i första hand att jag vet hur lång väntan blir i startområdet ute vid Fort Wadsworth. Bussen hämtar vid hotellet 05:30 och uppskattningsvis anländer vi dit ut 06:30. Inpassage i startfållan senast 30 minuter före start (09:45) innebär drygt tre timmars lång väntan.

Med start i ”Orange” vet jag också hur jag kommer att springa dom första 13 km där det skiljer sig lite åt beroende på startfålla.

Den där tröjan och kepsen som kom förresten; jag kommer inte att springa i något av detta. Visserligen har jag för avsikt att visa att jag är från Sverige men inte riktigt på det tydliga och relativt bonniga sättet. Tack, men nej tack Springtime…

Sweden

 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.