Orkeslös och nu helvila

Nä löppasset gick riktigt tungt idag också. Så nu har jag beslutat mig för att ta helvila tills jag känner mig bättre. Har ju egentligen inte fått in någon kontinuerlig träning förrän oktober och det tär ganska mycket på psyket. Speciellt när man tittar ett år tillbaka och kunde köra alla pass fullt ut, kvalité som vanliga distanspass. Nu kan jag knappt hålla 5-fart och känner mig ständigt orkeslös i kroppen samt som muskler och leder gör ont.

Det som har gjort att jag trots detta har kört på under ett halvårs tid är de få dagarna som kommer då det känns "normalt" igen, när löpningen bara flyter på och man känner att man har kraft att trycka på, det ger mig en sådan enorm glädje och som även gör att jag älskar att springa.
Men nu orkar jag inte pressa kroppen längre utan nu blir det helvila tills jag känner mig hundraprocentig. För att ständigt känna sig halvsjuk, orkeslös, ont i halsen, värk i leder och muskler, är inte så roligt i längden.
Jag hoppas bara att helvila är receptet på att bli frisk så att det inte är något underliggande som kan gör att jag inte kommer att kunna komma tillbaka till löpningen..

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.