Mera skog - i regn

Tredje skogspasset i rad - vad har hänt? Är det en hemlig skogsmulle i mig som vill ut, eller att jag plötsligt tröttnat på "riktiga" stigar? 

Nåväl, det blev 2 h mestadels rakt ut i spenaten; rötter, stenar, blåbärsris - och regn. Det var något halt, och halkade några gånger (dock inte omkull, 1-0 mot naturen!). Inbillar mig att det här är jättebra träning inför maran om två veckor... Nej, det är nog inte, förutom att jag tror att det är skonsammare för kroppen att tvinga fötterna parera sånt som sticker upp och är halt istället för att bara mata platt asfalt.

Det droppade lite lätt under hela turen, men med en halvtimme kvar började det regna på riktigt. Tur man körde jackan och keps. Kom tillbaka och kände att jag nog lugnt kunnat vara ute i två timmar till men det får räcka med tanke på vader och att inte köra slut på sig med 13 dagar till total urladdning.

Lyssnade för övrigt på P3 Dokumentär om kuppen mot Scientologerna - mycket roligt! Skrattade högt för mig själv mellan tallarna. Högt nöjesvärde på den: http://sverigesradio.se/sida/avsnitt/273913?programid=2519

3 kommentarer till inlägget

1981 • Vegan Runners
#1
17 maj 2015 - 14:09
Bra kutat, det var redigt blött i reservatet idag!
1984 • Nacka
#2
17 maj 2015 - 14:33
Japp - det var inte dig jag passerade runt halv elva i skogen ovanför bron över mot Hästhagen från Nysätra? Det var någon där som typ bytte kläder eller så... =)
1981 • Vegan Runners
#3
17 maj 2015 - 14:52
Haha nä det känner jag mig inte skyldig till :) vi sprang Hellas-Erstaviksbadet tur och retur lite senare i blötan och mötte nästan inga människor men en älg, det har inte jag sett i skogen tidigare!
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.