Solovyova

Team "inga fler inflammationer"

Från att inte kunna gå på foten till och testspringa på löpbandet 1.5km idag känns det äntligen som om jag kan börja trappa upp löpningen. Tog mig bara två veckors vila inklusive 5dagars voltaren piller kur som räddade mina dagar..Den här gången ska jag inte springa 1mil x2 på en vecka utan börja sakta men säkert på bra underlag.. 

Jag känner trots allt inte att jag tappat formen snarare byggt upp benstyrkan samt dem små musklerna man lätt glömmer under tiden. Fick även chansen att upptäcka charmen med och cykla vilket jag inte har tyckte va alls kul tidigare. 

De värsta med veckorna var att jag var mentalt så redo för hård träning, även kontitionsmässigt kändes kroppen så stark. Men foten bara skrek efter vila och jag kunde inte ens gå en promenad. Men jag valde att se positivt på saken, behålla peppen och ladda upp genom andra sätt, som också är nödvändigt inför målet mot maraton. 

Nu är jag så redo för att ge mig ut på hårda intervall träningar och vakna på morgonen genom en tur runt ån precis utanför vår lägenhet. 

Svik mig inte nu foten, vi gör det här tillsammans. 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.