Jag är så jäkla bra!

För vana löpare låter det här nog som en riktig bagatell, men för min del är det något lika stort som att flyga till månen! Jag har alltid haft riktigt dålig kondition. Idrotten i skolan har alltid varit hemsk, med alla boll-lekar där man ska springa runt och vara snabbast. Jag har alltid varit en av de första att gå ur. 

Men nu, NU! Nu har jag för artonde gången i rad börjat med C25K-programmet. Och bäst av allt - den här gången har jag hållt mig frisk, hel och haft all tid i världen. Så nu jäklar har det gått! jag har varit ute och motionerat minst tre gånger i veckan, i fem hela veckor! Jag kan! Jag märker av helt otroliga förbättringar på kort tid, och det är tur för jäklar vad peppande det är!

Den fjärde augusti tog jag mig ut på det första passet. Då skulle jag jogga i 60 sekunder åt gången och det var SÅ jobbigt! Jag kollade på hur de andra passen i programmet såg ut och det kändes som ett skämt! Det skulle jag aldrig klara! Från att tycka att fem minuter var omöjligt länge, till att tycka att fem min är den enkla biten av passet, på bara några veckor!

För nästan två veckor sedan lyckades jag jogga i 9,5 minut i sträck. Det var helt enormt! I söndags joggade jag i 24 minuter i sträck. Långsamt som sjutton förstås, men det bryr jag mig inte om. Det var TJUGOFYRA minuter!!

Ord kan knappt beskriva hur BÄST jag känner mig! Jag är så jäkla bra!!

1 kommentarer till inlägget

Mikaela Nordin
1987 • Lerum
#1
9 september 2014 - 15:29
Det låter underbart! Heja dig!
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.