Shoppingrundan!

Shoppingrundan avklarad, haha, ja, så kan jag faktiskt kalla kvällens löparrunda. Det var med lätta steg jag tog mig fram på 100% asfaltsterräng. Målet i sikte - Påsen från Nelly. Men för att få påsen var jag tvungen att springa 10 km på max 50 minuter, annars kunde det kvitta. Så jag började springa 52 minuter innan affären stängde och höll ett jämnt tempo hela vägen. Sommarlistan 2014 dånade i lurarna och jag kände mig lätt i kroppen. Inga konstiga "håll-känningar" och inget dåligt flås. Faktum är att jag inte blev särskilt anfådd överhuvudtaget (eller möjligtvis hörde jag bara inte allt mitt flåsande på grund av den höga musiken), det enda som störde mig var den där lilla blodblåsan som tycker det är jätte trevligt att komma på besök under löparrundan. Skrev ju tidigare om den lille jäveln, liten men naggande god, och nu är den tillbaka. Jag är ju forna fotbollstjej så har alltid fått fila mina fötter rejält efter uppkommande förhårdnader på fötterna. Den här blodblåsan har letat sig in under en förhårdnad så jag varken kan spräcka hål på den eller fila ner den. Den kommer alltid tillbaka. Hur gör jag för att få bort den? Tips på det?

Hursomhelst, blodblåsan kan gå och dö tycker jag. Jag har alltid haft problem med mina tår och kärringknölen har spökat fram och tillbaka ett antal gånger och jag vet att jag i framtiden säkerligen kommer att få operera bort knölen. Jag har även brutit tårna tre gånger efter medverkan i diverse beachfotbollscuper. Även då jag faktiskt har haft rejäla problem med fötterna tycker jag fortfarande att det känns lika jobbigt att "skylla på" ont i fötterna om jag inte kan vara med eller fullfölja något. Alltid när jag spelade fotboll och fick så ont i knölen och tårna att jag inte stod ut, så kändes det som om tränaren inte trodde på att jag hade så ont. Alla som har det likadant som jag vet ju att det verkligen gör ont, det är inget att leka med. Och det är extremt frustrerande när du i övrigt är fullt frisk och en liten tå kan göra så stor skada. En TÅ liksom??

MEN det var ju inte det här jag skulle skriva om. Det jag ville komma fram till var ju att jag klarade milen på 50 minuter och hann hämta ut mitt paket med riktiga läckerbitar från modevärlden. Fashion for passion. 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.