SanktaClaes inte helt enkelt

En nyans av gula och blå gummiband

    Gummisnoddstempo 

Placeboeffekter och värdeord är på tapeten lite varstans nu för tiden, men!..varför bryr jag mig om det egentligen!?!?

Tillbaka till december 2013 då mörkret är kompakt och snön lyser med sin frånvaro. Mitt knä har precis debuterat som min värsta fiende, visar det sig en längre tid framöver. Vad göra?! Lite hokus pokus kanske?!
Min sjukgymnastkollega med isländska kopplingar kommer med sin årliga last av grejer fr ett isländskt flygbolag där det bland annat finns några sk energi/balansband med holgrafiska egenskaper...jojo mkt ska man höra. Nu råkar ju jag också vara inbiten golfare och sett eliten ha dom där banden på sig för bättre karma/balans. Ähh, vad sjutton, det skadar väl inte att testa det för knäproblem också. Funka det? Nä!!, men jag ska prova den för golfen senare i vår;-) hihi! (läste sen att alla som köpt den i Australien fått pengarna tillbaka:)) nåja, den var nästa gratis. 

Springtimes gula band har dock rent magiska egenskaper!! "Minnesbildplaceboeffekten" är helt klart märkbar vid mulet och kallt väder, värmen sprider sig fr det lilla gula bandet;)
Kommer faktist ihåg värdeorden också efter att L-G upplyste om det, Trygghet.Omtanke.Glädje.Aktivitet.:-D

Förresten, är det nån som kommer ihåg gummiflärpen som man hängde på bilen där bak för att undvika statisk elektricitet på 70-talet?! Tror inte min farsa köpte nån, men man såg dom på var o varannan bil under några år. Haha, det var verkligen en genialisk bluffide". 

Imorrn blir det ett annat gummisnoddsfenomen, TSM långpass vid för långt bak placering i 3:45 gruppen. Kanske gula bandet har en antigummisnoddseffekt på lager;-) vi får se.....


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.