Midnattsloppet och mina mobil-armband

Nästa helg går midnattsloppet av stapeln i Stockholm. Det är verkligen ett lopp som det skulle vara kul att få till det på. Bättre publikstöd än längs med gatorna på söder får man inte i Sverige. Skulle vara Stockholm Marathon isf. Det är ju ingen snabb mil direkt, från 4 km är det ganska rejält kuperat på sina håll. För två år sedan gick det riktigt bra, då blev det en 10e plats, vore kul att få till det och förbättra den placeringen ytterligare i år. Men mycket hänger såklart på vilket motstånd det blir.

Semestern är slut för min del vilket betyder att jag återigen jobbar på med några av mina webb-projekt. Det är lite extra kul att syssla med löprelaterade saker. Vid årsskiftet startade jag upp en butik som är inriktad på att sälja armband till mobiltelefoner så att man kan ha med den medan man springer. Det har varit riktigt kul att sälja armband till löpare. Mest populära är Samsung Galaxy S4 armband. Själv tränar jag med min iPhone 4S, men mest för att ha kameran med när jag är på längre turer. Har inte riktigt fastnat för varken musik eller för någon löparapp. Men man märker när man är ute och springer att det är populärt att springa med musik som hjälp i träningen. Funderar på att ge det en chans, måste bara hitta ett par riktigt bra hörlurar först. Tips om bra lurar mottages tacksamt.   

Nu blir det en fokuserad tid fram till midnattsloppet. Därefter blir det Bellmanstafetten med ett kompislag. Skall bli kul att tävla igen!

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.