En dålig träningsvecka till ändo

Denna vecka har gått och jag har bara skramlat ihop 42,2km. Kroppen har varit tung och jag har varit väldigt trött hela veckan och jag har därför valt att ta det lugnare och även tagit en extra vilodag. Misstänker att det är pollen som är en stor del till denna trötthet och värre kommer det säkerligen att bli.

I tisdags var jag med på min första träning med Göteborg runningclub. Det var med härligt löpning men jobbigt!
Det var en blandning av löpskolning, ruscher, backintervaller, grodhopp, utfallssteg och ”släde”. Jag hade dock lite känningar i vänstra låret efter söndagens pass så jag valde att ta det lite lugnare i backarna. Jag kommer absolut vara med på flera av dessa träningar!

Idag skulle jag ha sprunigt antingen intervaller eller långpass, men det blev inget av det. Istället blev det en lugn och social runda med sambon.

Nu laddar jag om inför en ny vecka och hoppas att det blir en bättre träningsvecka! Dagarna till Gävle halvmarathon minskar snabbt och att slå personbästa känns långt borta..

Hur har er träningsvecka varit?


1 kommentarer till inlägget

2006 • VARBERG
#1
14 april 2013 - 23:31
Efterhängsen förkylning är mitt problem.. rekorddåliga rundor.. inte en utan senaste tre veckorna. Bara att härda ut och vara med då man råkar på bra en bra vecka :-))
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.