Cooperstest, pulsträning och ett stort TACK!

Idag fylldes det 30 år här hemma och jag gick över sträcket till seniorerna. Dagen till ära fick jag en timmes sovmorgon och väcktes med frukost på sängen av 5 tjejer och en punglös herre!
Dock var tre av dom bara ute efter min frukost misstänker jag hehe.
Kaffe presenter och frulle i famnen…kan det bli bättre? Nope!

Dagens stora överraskning var att mina vänner hade skramlat ihop till ett presentkort i en tatueringsstudio! Jag som aldrig tatuerat mig! Alla mina vänner har i princip gjort det och jag har alltid stått utanför med den rena huden haha. Men nu är det dags att joina dessa tjejer och killar och börja se lite mer rockig och manlig ut, lite mer sex appeal hahaha.

Jag fick dessutom en pulsklocka av min kära sambo… som jag tjatat under 1 år! :P
Så nu mina damer och herrar börjar den pulsbaserade träningen och förhoppningsvis blir jag lite mer fitt! Drog ett återhämtningspass idag och testade prylarna….funkade skitbra! Nästa gång intervaller, ja eller jag ska köra coopers test först för att kolla in maxpulsen tänkte jag.

Vad är då det? Jo det är springa så långt man kan under 12 minuter. Sen finns det en tabell som uppskattar din syreupptagningsförmåga beroende på hur långt du tog dig. Även ett ypperligt tillfälle att ta ut sig totalt!

Tack för dagen alla! ni vet vilka ni är!

20130306-210635.jpg


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.