Massa mellanmål

Idag kom jag hem ganska sent så jag fick inte till middagen innan träningen utan kom hem, packade basketväskan och seglade ut genom dörren igen. Tur att jag tagit extra mellanmål. Sonen skulle laga mat så jag kunde få lite middag när jag kom hem.

Ingen tränare den här gången heller, men vi höll ganska bra tempo i varje fall. Lite pauser mellan övningarna när vi diskuterade vad vi skulle göra.

Förutom de vanliga basketövningarna med mycket spring och skott lyckades jag samla ihop 35 burpees, 30 armhävningar, 30 situps och 30 knäböj.

När jag kom hem var maten som sonen lagat slut. Tonåringar tänker inte alltid hela steget. Men jag gjorde istället i ordning några hårdmackor med ost, ruccola och avocado. Det är en ny typ av hårdingar som är gjorda på surdeg.

Jag har testat dessa två, surdeg&Chia och surdeg&Quinoa:

   

Båda smakar gott. Det är lite tunnare och men hårda knäckemackor. Men jag såg när jag googlade att jag missat en sort. De måste jag ju också testa. Surdeg&Hirs.

Dessa knäckebröd ska vara lite mer fyllda med nyttigheter än "vanliga" knäckebröd. De två jag testat är väldigt snarlika i smaken. Ska bli spännande att smaka den tredje smaken.

Man kan säga att dagens kost har innehållit ett huvudmål (lunchen) och en massa mellanmål.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.