En hel familj

Om sajtenNär vi för fem år sedan startade jogg.se ville vi förutom löpning även täcka in de övriga motionssorterna cykel, skidor och simning. Därför startade vi systersiterna cykl.se, skid.se och simm.se. Vi satsade allt under helger och kvällar på att förbättra sajterna. Dessvärre räckte inte tiden riktigt till. Jogg växte då, precis som nu, så det knakade och systersiterna hamnade på efterkälken.

Detta bestämde vi oss för att ändra på. Med nya grymma medarbetare kunde vi i december släppa en ny version av jogg.se och nu i maj följa på med www.cykla.se . Nu är det dags igen. Idag kan vi med glädje hälsa nya och gamla medmotionärer välkomna till nya www.simm.se och www.skid.se

Tänket med att ha systersajter är att göra vår träning enklare och roligare. Vi får alla en specialanpassad sajt för den idrott vi vill nörda ner oss i. Samtidigt körs alla pass i samma databas och visas på alla sajter. Vill man ta rullskidorna ner till sjön, simma en sväng, för att sedan rulla hem igen så blir det reggat på både skid- och simm.se. På samma sätt öppnar vi också möjligheterna för dem bland oss som kör triathlon och klassikern.

Tillsammans med funktionen "skapa din egen träningsform" hoppas vi därmed att kunna erbjuda den bredd för allt idrottande vi för fem år sedan startade upp. Cirkeln sluts och vill vi tacka alla våra ihärdiga skidåkare och simmare som haft tålamod med de gamla sajterna.

Vi är verkligen glada för att ni hållit ut och för att ni kommit med många bra idéer till de nya sidorna. Nu när den utlovade nyrealeasen äntligen är här vill vi själklart ha in fler kloka tankar så vi kan bli ännu bättre.

Så kära träningsvänner. Det ligger en lång och härlig träningssommar framför oss. Spring, cykla, staka och simma lugnt i sommar – eller hårt!


Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.