Foto: Robert Samsonowitz

Från idé till verklighet

Om sajtenMed mer än 100.000 medlemmar är det mycket på en sida som skall fungera. Funktioner skall flyta, upplägget skall vara logiskt och inte minst skall sidan vara tilltalande. Utöver detta har vi sen alla olika önskningar om hur en bra site skall vara. För att tillgodose allt detta och gärna lite till har vi sedan i höstas en ny produktionsgrupp. Den består av fyra glada grabbar.

Grabbarna heter Johan, Eric, Robert och Niklas.
Johan som har maraton som sin huvuddistans jobbar heltid med nyutveckling. Med en treåring hemma har det blivit en del virus i januari-februari men än lever hoppet om ett bra Sunne maraton.
Eric som alltid blir i grym form på ett par veckors träning ansvarar för importer och speciallösningar. Nu har han fullt fokus på att nästa år göra en bra klassiker.
Robert som är designer, fokuserar helst på målfotande och jobbar ständigt med att göra sidan snyggare. Vid sidan av jobbet på jogg fixar driver han eget.
Niklas som alltid överraskar när det är ultralopp sitter som utvecklare och samordnar så att allt funkar. Även han har haft många infektioner men laddar nu för ännu ett bra 24 timmars.

Ända sedan starten har utveckling på jogg.se styrts av idéer från medlemmar. Detta är naturligt. Ingen vet bättre om vad en bra löparsite skall innehålla än vi löpare själva. Ingenstans kläcks det bättre idéer än framför skärmen efter ett inspirerande pass. Detta vet vi av erfarenhet och därför vill vi fortsätta utvecklingen tillsammans.

Tveka därför inte att skicka in uppslag och tankegångar till sidan. Killarna i produktionsgruppen är här för oss alla. De omvandlar förslag till verklighet. De får sidan att flyta och de kommer alltid vara tacksamma för nya infallsvinklar och synsätt. Adressen är support@jogg.se.


Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.