Löparglädjens utrop - Länge Leve Loppet

TävlingAtt läsa igenom gårdagens över tusen kommentarer är rörande. Se oss alla som gör det här. Varje söndag. Hur vi kämpar med latmaskar, pollen och slitna vader. Hur vi ändå tar oss ut.

Det är vackert att se alla som njuter av våriga skogstigar, löparkamrater och nya pers på milen. Såklart tar det tid att läsa alla men här är några. Löpningen är fantastiskt!


"När livet ligger på lut,  och vardagsstressen gör dig helt slut, snöra på dig skorna och he dig ut! På asfalten, i gruset eller bland löven,  spring, spring för böveln!"

"Kör bara kör Fåglarna sjunger i kör De hejjar på mig  Hej hej hej, När jag sätter den ena foten framför andra Och vi är närmare varandra  Trots socialdistans  ger löpningen livet balans. Jag kommer fortsätta springa tills jag dör Så kör bara kör!"

"Varför springa ett lopp när man kan springa två! Idag blev det 21,1 + 2,5"


"Igår läste jag att man ökar chanserna till en god upplevelse om man hittar en löparkompis. Forskning från Oxford University visar nämligen att roddare som tränar till­­sammans utsöndrar mer endorfiner än de som ror ensamma. Så idag övertalade jag min väninna att hänga på i spåret, ha ha! Det gick riktigt bra, och kul hade vi också."

"Länge leve loppet var det som fick ut mig i löparskorna idag. Motivation fanns inte men så blev jag inspirerad av alla anda så jag kom ut jag oxå. Tillsammans kämpar vi i dessa speciella tider. Ok runda i regnet... "

 

"Dear lord! Pollen, regn, skavsår och hundbajs... men det gick! Det gick! "


"Personbästa på milen! Att man kunde bli så puschad av att springa virtuellt lopp! Wow! Vart ska det då sluta när man kan ta rygg på andra löpare när loppen kommer igång igen?!"

 

"Då var det tävling igen:-) Har blivit en tradition. Långpass i fredags och en kort 5:a med lite fart igår. Vaknade och kände mig motiverad för löp - det var ett tag sedan... Bestämde mig någonstans att jag vill upp till 21km men att farten inte var avgörande. Sprang blandad trail och verkligen njöt. Så skönt"

 

"Jag gjorde det - genomförde mitt första solomaraton. Rätt j-kla stolt över mig själv."


"Härlig runda i solsken. Laddar batteri för en ny vecka."
  
 

Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.