1974 • Ljungby

Första med mina Salming.

Torsdag 21 augusti 2014 19:47

Löpning - Snabbdistans
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Köpte mig ett par Samling Distance i Kalmar. Idag var det dags för premiärturen och det var kärlek vid första löpsteget. Detta kommer definitivt vara en ny favoritsko. Har absolut marathonpotential.
Förvånansvärt bra fart i benen så här nära inpå IM.
10   km
Distans
41:15
Tid
4:08   min/km
Snitt

Gilla passet

Kommentarer

Micke Larsson - 22 augusti 2014
Nu tror jag bestämt du skrev lite fort. "Samling" ;-).

Men nu blev jag intresserad. Vad är det för vikt på skorna och vad gör dem till bra maratonskor? Känns som fel namn för fel sport på något sätt, men alla verkar snacka om dem.
Morgan Johansson - 22 augusti 2014
Börje är ju en gammal barndomsidol för mig så jag kan ju älska skorna bara för den sakens skull.:-)
Mina Samling Distance har en vikt på 263gram(kontrollmätt på fruns köksvåg) Men jag testade även ett par andra Samling i Kalmar som jag inte kommer ihåg namnet på. Men dessa var ett par riktiga lättviktare.
Micke Larsson - 22 augusti 2014
Fast det var väl mest hockey han höll på med va?

263 låter lagom för maraton (för mig). Mina nuvarande maraskor (Adidas CC Chill) väger 284, och där hamnar antagligen de här också i storlek 46,5.

Off-topic, har du hört hans Sommarprogram? En kanadensisk talangscout kommer in i omklädningsrummet och frågar om Börje kan engelska. "Jag svarade 'yes'. Då frågade han om jag ville komma över och spela i Kanada och då svarade jag 'yes', för jag kunde ju ingen annan engelska." :-)
Morgan Johansson - 22 augusti 2014
:-)