Raz
1977 • Örebro

Löpning

Torsdag 28 februari 2019 17:48

Löpning - Distans
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Gav kroppen största möjliga motstånd och sprang över öknen i motvind och likadant från Punta Maspalomas till Playa del ingles. Väldigt lite folk ute i blåsten. Magen började strejka först efter att jag tagit mig upp från sanden efter 7,5 km. Femte månaden med Ulcerös kolit nu... och jag blöder fortfarande...
12   km
Distans
1:07:21
Tid
5:37   min/km
Snitt

Gilla passet

Kommentarer

Veronica Byström - 28 februari 2019
Som sjuksköterska tänker jag först av allt att jag hoppas du har bra läkarkontakt och får den bästa behandlingen, och sedan hoppas jag att du har koll på ditt blodvärde med tanke på inflammationen i kombination med blödningen...Krya på tarmen.
Raz - 28 februari 2019
Tack. Nä, har kass läkare och ska byta när jag kommer hem. Har inte dåliga värden och aldrig haft. De har tagit massa prover varje gång jag sökt för depression och flera gånger för magen. "Du som ser så frisk ut"...............
Veronica Byström - 28 februari 2019
Okej, ja det är ju bra om värdena är bra, se till att få regelbunden koll på dom. Men tarmen mår bevisligen inte bra så byt läkare om du inte är nöjd. En ulcerös colit är inte fixat i en handvändning oavsett läkare, men du ska kräva den bästa kompetensen och med den kommer förhoppningsvis ett gott förtroende för läkaren och förslag på behandling. Kämpa på Raz.
Raz - 1 mars 2019
Hade det funnits husläkare hade det varit lättare. Nu är det olika varje kontakt och ingen är intresserad. Mår sämre av kontakt med vården.
Raz - 1 mars 2019
Men jag kämpar vidare. Löpningen är viktigare än någonsin. Det förstod inte läkaren heller. Han tyckte typ att jag skulle sitt hemma och ruttna bort. Noll förståelse.