Löpning - Tävling
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
PB med 28 sek trots denna tuffa bana! Känt mig hängig, frusen och haft slem i halsen ett par dagar, därför tveksam till start. Åkte tidigt till Nkpg då dottern skulle springa lopp innan. Tog en macka på fik innan våra lopp, och sedan ytterligare macka och banan två timmar innan när övriga familjen åt middag. Bra känsla på uppvärmningen. Starten snabb och trots att jag lovade mig själv att starta lugnt så gick första km på 3:26. Första tre med väldigt bra känsla. Kunde snacka lite med några medlöpare i början om vad vi satsade på osv. Från 2,5 hamnade jag solo utan löpare framför. Bakom fanns en del, men inte nära. Kuperingen och de tvära svängarna gjorde det svårt att hitta flyt. Tog det lugnt i slutet av första varvet. Vid sex km började det kännas lite, men kunde ändå köra på helt ok. Tog in på en löpare framför och vid den tuffa backen vid 8 gick jag om. Kunde avsluta riktigt bra. Släppte inte förbi en enda löpare på hela loppet:) Bra stämning och mycket publik! Måste dock lära mig att ta de tvära svängarna bättre, tappade otroligt mycket tid på det idag.

Pulsen toppade på 199 bpm på slutet, snitt på 173.