1961 • Göteborg

Mariehamn: Terräng igen!?!

Fredag 10 augusti 2018 17:15

Löpning - Distans
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Sista stoppet på vår tur i Ålands och Åbolands skärgård. Här kommer vi att ligga ett par dagar medan stormen drar förbi. Började med en promenad till en av stadens sportaffärer för att få nytt batteri till mitt döda pulsband, om det mot förmodan ändå bara var slut på batteri och inte fuktskadat som jag befarade. Affären hade just slut på rätt sorts batteri men rekommenderade urmakaren ett par dörrar bort. Där kunde jag köpa batteri och låna en liten skruvmejsel för att få det på plats. Och under över alla under, när jag testade fick klockan kontakt och visade rimliga värden. Sisådär 800 kronor sparat, tack för det!

Dagens runda skulle vara 10K lätt löpning och jag tittade ut en runda på Google Maps som blev lite drygt en mil. Vad jag inte tittade på var underlag och höjdkurva. Så det blev ett parti terränglöpning idag också, och några rediga uppförsbackar. Överlag väldigt varierat underlag: några sträckor på barkat elljusspår, grus, sand, asfalt, trappor och som sagt skogsstig med en passage över klapperstensfält. Att det ska vara så svårt att hitta en platt asfaltsrunda! :-)
11,47   km
Distans
1:02:32
Tid
5:27   min/km
Snitt
135
Snittpuls
149
Maxpuls
176
Stegfrekvens
142   m
Total stigning (map)
128   m
Total stigning (clk)
Salming Speed S3 (orange)
Total distans: 
98:46:54
1157 km

Kommentarer

Marcus Österberg HSK - 11 augusti 2018
Men visst är det värt en o annan backe bara att få se lite mer på semestern....dessa små avstickare både här o där är så härliga. Bra kämpat!