1965 • Uddevalla

Salomon Xreid Jotunheimen

Fredag 29 juni 2018 12:00

Löpning - Terräng
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Jag är inte tränad för det här, hade mentalt ställt in denna tävling. Fast när Anett säger att om du bara tar det lugnt så klarar du det allt så är jag snabbt på igen. Om inte annat så blir det en god anledning att ta husbilen en sväng upp i vårt paradis - norska fjällen runt Beitostölen.
Efter lång bussning till starten på Turtagrö hotell så gick starten mitt på dagen i fantastiskt fint väder. Vi börjar med ca 1200 höjdmeters klättring upp på toppen Fannaråken följt av samma utförskörning på sten. Och på dessa första två milen brände jag allt krut. Så sedan blev det lite gådepping innan jag peppade upp mig och sa att det är inte då långt kvar, det är bara att knalla på. Så totalt tog det en väldans tid för banan var lagd att vara så djävlig som möjligt. "Jomen, kan vi inte knö in en riktigt brant nedstigning till, gärna på sten, behövs ingen stig" - verkar ha varit arbetsdevisen. Jag som vet hur fina löpstigar det finns runt här blir lite frustrerad. Men det är väl bara "dåligt tränad" som lyser igenom... Nåväl, fick ett fint dygn ute, vackert väder, vackert nattamåne, vacker soluppgång. Benen säger att det är gott att vi inte har mer av detta på gång i det närmaste.
Bild uppladdad av Jesper Fägersten
120   km
Distans
27:15:00
Tid
13:38   min/km
Snitt
La Sportiva Akasha
Total distans: 
45:46:09
238 km

Gilla passet

Kommentarer

Anett LF - 4 juli 2018
"Dåligt tränad" eller inte, med facit i hand tycker jag din insats står sig kempebra! Dvs, 244 startande varav "bara" 142 klarade att fullfölja, trots förlängd reptid...och du in som nr 57! Grattis till det! Och snygg Finisher-tröja var det ju också! ;-)