1961 • Göteborg

After train training

Måndag 14 maj 2018 20:34

Löpning - Snabbdistans
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Jag har rest med tåg uppåt 200 gånger tur och retur mellan Göteborg och Stockholm men det här var nog den värsta förseningen jag varit med om. Först var det "elfel" mellan Alingsås och Vårgårda vilket gjorde att avgången blev en timme försenad och vi istället åkte via Borås till Falköping där vi fortsatte ordinarie väg.

...åtminstone en bit. När vi sent omsider kommit till Katrineholm kom nästa kalldusch: "spårfel" i Flen, tåget omdirigeras via Norrköping. Total försening nästan sex timmar. Tur att jag inte hade något viktigt möte inbokat utan kunde jobba i stort sett som vanligt på tåget. Men lunch och middag kunde man glömma, bistrovagnen länsades snabbt på allt ätbart. Skönt att jag inte är så kinkig med mattider utan kan leva på hullet ett bra tag.

Äntligen framme hos brorsan blev det förstås en liten runda så benen fick röra lite på sig efter att ha suttit still i närmare tio timmar. Försökte komma upp i lite högre fart men det var kämpigt i värmen. Ska bli spännande att se hur det går på lördag.
8,45   km
Distans
39:58
Tid
4:44   min/km
Snitt
157
Snittpuls
169
Maxpuls
182
Stegfrekvens
71   m
Total stigning (map)
61   m
Total stigning (clk)
Salming Speed S3 (orange)
Total distans: 
98:46:54
1157 km

Gilla passet