Notering - Distans
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Natten flöt på bra och jag kom inte in i någon större svacka, frös inte heller vilket var ovanligt då jag brukar få stora frys attacker på natten. Vid varje varv droppade några löpare av och vi blev färre och färre.
Mina varv fortsatte att vara jämna, hann precis äta lite i depån och värma mig lite vid elden innan nästa start.
Klockan sex på morgonen kom jag på att jag inte varit sov trött på hela natten, jag som nästan kan springa halvsovandes.
Men hade en svacka varv 21 då jag örfilade mig själv när bryt tankar dök upp. Då skärpte jag till mig. Vid sju tiden hade Jerry kommit till varvnings området och det piggade upp mig.

Nu började jag få vittring om att drömmålet 24 varv kanske var görbart. Vi var bara fyra damer kvar efter varv 22 och ca nio män. Kanske att man kunde knipa en pallplats?? Visste att två av damerna var näst intill oslagbara men den tredje som visserligen såg pigg ut hade tydligen lite magproblem.
Hade ett tufft 23:e varv men samtidigt lite gåshud då målet var så nära. Gav mig ut på 24:e varvet mkt trött men lycklig. Bestämde mig nästan för att det nu får vara nog. Mkt trött, lycklig och nöjd hade jag svårt att motivera mig att fortsätta ett 25:e varv. Men bestämde mig att om det bara dök upp två damer vid starten inför varv 25 så skulle jag springa det varvet för att få tredje platsen, men alla damer dök upp. Så jag startade varvet och funderade på att springa det men vände om efter några meter och sprang tillbaka in i varvningsområdet och bröt.

Även om jag funderar på om jag borde ha fortsatt så är jag så himla nöjd med resultatet och jag tror inte att jag hade kommit högre upp i resultatlistan då de andra damerna såg så pigga ut.
Var nog låg på energi. Till nästa tävling så ska jag fundera på hur jag ska få i mig mer mat.
Nu hade jag med mig:
-plättar med dadelsirap på
-ostssmörgåsar
-chia gels som jag efter halva loppet åt en per varv, borde nog börjat med det tidigare.
Åt det som bjöds så som chips, ostsmörgåsar, mos, korv med bröd, godis.

Mina Hoka skor fungerade helt perfekt loppet igenom.

Tack min underbara sambo för all stöttning med att sköta hushållet då jag ständigt är ute och ränner.