1954 • Falun

Terräng DM

Söndag 15 oktober 2017 14:00

Löpning - Distans
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
Terräng-DM för Dalarna. Mer än 2 min långsammare än 2015 på den banan, 8km. Öppnade försiktigt och trodde att det var receptet. Men jag blev trött ändå. Vet egentligen inte vad jag har på Terräng-VSM att göra men åker ändå eftersom det går på min gamla hemmaplan i Huddinge.

Edit: I fjol var jag inte heller i form men SM gick ju hyfsat bra. Bild från resultatlistan över 4km, alla klasser. Var ju bara 1 i M65 och så suveräna Hansson i M70 som var före mig.
Bild uppladdad av Leif Andersson
8   km
Distans
40:43
Tid
5:05   min/km
Snitt

Gilla passet

Kommentarer

Oldboy - 15 oktober 2017
Medaljer är inte allt, man springer ju för nöjes skull. Du lär väl träffa en del bekanta, löpning är en social idrott.
Leif Andersson - 15 oktober 2017
Så är det. Och skulle bara de bästa springa skulle det bli tunna startfält. Sedan är det bara 4km, en distans som passar mig lite bättre.
Leif Andersson - 15 oktober 2017
La till en bild från resultat på SM i fjol. Finns lite meriterande namn efter mig i listan.
Oldboy - 15 oktober 2017
Hittade en Björn Suneson, en Bo Andersson, en Magnus Bergh och en Steffen Weckner som jag kände en gång i tiden men han var aldrig riktigt snabb, ungefär i min klass dåförtiden, nu springer vi olika slags lopp. Känner ju igen en del andra namn efter dig också men vet inte så mycket om de flesta löpare.
Leif Andersson - 16 oktober 2017
Du missade Jörgen Thorsell, honom känner du väl till. Han krossade mig i går på DM, fast vi tävlade ju inte i samma klass. Men med fotproblem slipper du nog honom på marathondistansen. Och Bergh är med sina fina 2:17 på marathon inte den snabbaste i listan. Jan Hagelbrand gjorde 2:15 som bäst och även imponerande 1.39 på Lidingöloppet.
Oldboy - 16 oktober 2017
Du missförstod mig, både Jörgen Thorsell, Anders Hansson och Bo Bertilsson är löpare jag känner till även om jag tror att jag bara sett Anders Hansson på något lopp jag sprungit. Men de ligger före dig i listan, jag räknade dem som låg efter.
Leif Andersson - 16 oktober 2017
Ååhh, du menade så.