1961 • Göteborg

Reboot

Lördag 4 februari 2017 14:07

Löpning - Distans
VerktygKopiera passetRadera passet
Kopiera extra data
Vill du radera detta träningspass?
ÄNTLIGEN!!!

Som jag har väntat. Sex veckor utan ett löpsteg, förutom några korta tester hemma där jag varje gång konstaterat att det fortfarande gör för ont i vänsterfoten för att jag ska våga mig på ett löppass, har gjort att jag fullkomligt klättrat på väggarna. Det jag trodde bara var en stukning som jag fick när jag sprang till spårvagnen strax före jul var nog egentligen en rätt rejäl skada på senfästet. Men förra helgen märkte jag att det för första gången gick att ta några löpsteg utan att det nästan gjorde ont alls. Eftersom jag förra gången som jag hade fotproblem – höger fot den gången – hade ett antal bakslag på grund av att jag var för ivrig att komma igång igen, väntade jag en hel vecka nu innan jag testade på ett kort pass. Jag tänkte att så länge det inte når 3 på smärtskalan så kör jag på, men inte mer än 5 kilometer. Och prisa gud, känslan höll sig gott och väl under tre, var irriterande men ingen riktig smärta. Hurra! Så otroligt skönt att kunna springa igen. Men det märks att jag varit borta från träningen, kondisen är långt borta. Benstyrkan har jag nog behållit iallafall till en viss del tack vare minst fyra mil cykling varje vecka, men flåset – ujujuj. Att jag dessutom gått upp över fyra kilo under den här perioden på grund av tröstätande gör ju inte saken bättre. Jag lär ju inte vara i toppform i Barcelona om fem veckor, så något pers blir det inte på långa vägar. Men jag blir glad bara jag tar mig runt. Och så inga bakslag nu, tack.
4,79   km
Distans
23:48
Tid
4:58   min/km
Snitt
157
Snittpuls
172
Maxpuls
180
Stegfrekvens
67   m
Total stigning (map)
37   m
Total stigning (clk)
Salming Distance A2 UK9.5
Total distans: 
106:50:13
1209 km

Kommentarer

Patrik Matsson - 4 februari 2017
Härligt, gott att se Dig här igen, Erik!
Erik "Tricky" Fries - 4 februari 2017
Tack Patrik! :-)
Karibou - 4 februari 2017
Välkommen tillbaks!
Jens Sandahl - 4 februari 2017
Gôtt Tricky! Befarade att du lagt ner löpningen och satsat på schack! Du/vi hinner komma iform till Barcelona. Annars får vi la ta det som ett långpass!
Erik "Tricky" Fries - 4 februari 2017
Tack! Tack!
Visserligen var jag ordförande i Sunne Schacksällskap en gång för hundra år sen, men jag håller nog fast vid löpningen så länge jag kan. :-)
Jens Sandahl - 4 februari 2017
He he
kortben - 4 februari 2017
Härlig läsning, var rädd om dig nu!
Ava - 5 februari 2017
Kul att läsa!
Mellanben - 6 februari 2017
Welcome back ! Ta det vackert nu bara. Du är tillräckligt grundtränad att ta dig runt Barcelona och ha kul (skit i perset denna gång ..). Roligt lopp lite länge segt uppför vid 2 mil om jag minns rätt och något ställe med kullersten . SÅ ta det vackert där ..inga nya stukningar
Birgit Friesjö - 7 februari 2017
Instämmer i äntligen! :-)