Officiell arrangörssida
  1. Söndagen den 11 augusti 2019 är det dags för tredje upplagan av STHLM Urban Trail, en unik löparupplevelse mitt i city som skapade succé bland löpare och i sociala medier första året.

    I STHLM Urban Trail rör du dig mitt inne i Stockholm på stadens asfalt och betong, gator och trappor. Dessutom springer du inte bara förbi, utan in i och igenom ett gäng kända och okända byggnader. Några som har varit med tidigare och några nya byggnader.

    Med STHLM Urban Trail garanterar vi en löparupplevelse utöver det vanliga på cirka 10 kilometer den 11 augusti 2019. Du får känna doften av asfalt i morgonsol, låta handen löpa längs världskänd ledstång, trippa uppför välnötta trappsteg och svettas i byggnader mer vana vid parfym, smink och hornbågade glasögon. Efter loppet njuter vi av en riktigt god frukost på en av centrala Stockholms vackraste platser.

    Evenemanget startar och har målgång på en av Stockholms vackraste platser, Galärparken på Södra Djurgården. Här kommer vi peppa igång alla löpare innan start och efter genomfört lopp väntar mysigt After Run. Häng med vänner, prata om alla upplevelser från rundan och njut av god mat och dryck. Frukostpåsen bokar du redan när du anmäler dig till STHLM Urban Trail.
    Banan är cirka 10 kilometer och tar dig genom stadens gator, gränder och trappor. Du springer inte bara förbi, utan in i och igenom ett gäng kända och okända byggnader. Under STHLM Urban Trail 2019 kommer det att vara en mix med gamla och nya byggnader.

  2. Löpning
  3. Marathongruppen
  4. sthlmurbantrail.se
  5. 100% ospecificerat
  6. Djurgården, Stockholm, Stockholm, Sverige
  7. Totalt har 11 medlemmar registrerat resultat för STHLM Urban Trail.

Träningsprogram

Nu har vi träningsprogram med smarta funktioner i Jogg-appen.
Du väljer själv din nivå och vilket datum du vill träna mot.
Vi bockar sedan av dina genomförda pass mot dagboken.

Välj ditt träningsprogram här!

Medlemmars resultat

  Namn   Tid  Snitt
1 Pär Gustavsson 1:05:15 6:32
2 Arne Sköldén 1:07:28 6:45
3 Elena Canovas Niemelä 1:12:54 7:17
4 Peter Tissier 1:19:15 7:56
DNF Marie Olsson 1:35:15 10:02
DNF Karl-Henrik Karlsson 51:52 6:07