Duvnäsloppet

  1. För elfte året går det populära Duvnäsloppet av stapeln lördagen den 10 juni. Platsen är Ringparksstugan och första start är kl. 11.

    Precis som alltid är alla välkomna, vare sig man är stor eller liten, vare sig man springer för att vinna eller mest för motionen/gemenskapen!

    Tack vare vårt unika samarbete med Parks och Resorts har några av loppets deltagare möjlighet att vinna en hel familjeentré (inkl aktiviteter) till någon av koncernens parker. Man kan välja mellan Gröna Lund, Kolmården, Skara Sommarland, Aquaria och Furuvik! Värde ca 3 000 kr!!

    För att fler ska ha chansen att vinna lottar vi även ut samma pris på startnumret. Så att bara genom att delta i loppet har man möjlighet att vinna samma fina pris. Anmälning till Duvnäsloppet öppnar 1 mars, men redan nu kan du läsa vidare om loppet på www.duvnasloppet.se.

    Även de av er som ställer upp som funktionärer under loppet har chans att motsvarande. För vi lottar ut samma fina pris till en lycklig funktionärsvinnare - som tack för er hjälp!!

    Mer information kommer på www.duvnasloppet.se och på Saltsjö-Duvnäs hemsida inom kort.

    Saltsjö-Duvnäs Sportklubb

  2. Löpning
  3. 10 km
  4. 10 juni 2017
  5. Saltsjö-Duvnäs Sportklubb
  6. duvnasloppet.se
  7. 100% asfalt
  8. Saltsjö-Duvnäs, Nacka, Stockholm, Sverige
  9. Greger Wahlstedt, Saltsjö-Duvnäs

Träningsprogram

Nu har vi träningsprogram med smarta funktioner i Jogg-appen.
Du väljer själv din nivå och vilket datum du vill träna mot.
Vi bockar sedan av dina genomförda pass mot dagboken.

Välj ditt träningsprogram här!