Stavgång, jogg. - Löpning
långsamma löpare 3 inlägg 724 visningar

Stavgång, jogg.

1951 • Lund
#1
13 januari 2018 - 16:13
Gilla 
Hej på er.
Det har hänt mycket för egen del, fyller snart 67, min maratonkarriär har tagit slut, för et par år sedan. Har fått kroniskt förmaksflimmer, varit skadad. Har helt enkelt varit tvingad acceptera att livet ger andra förutsättningar, då också för löpningen, motionen. Mitt flimmer har jag haft av och till sedan 1976 då jag ställde upp i ett långlopp efter en influensa, det skulle jag inte ha gjort. Men jag överlevde och har kunnat jogga i alla år, med vissa avbrott för elkonveteringar på sjukhuset, (ett trettiotal) Men nu är flimret kroniskt, (läkarna vill inte att samhället skall bekosta flera) .
Men jag har funnit nya möjligheter som ger mig tillfredställelse, , stavgång med lätt jogging, ett utmärkt alternativ. Li vet innehåller olika faser, glad att man får uppleva dem så frisk som möjligt och att kunna fortsätta motionera om än under nya förutsättningar.. Så vi kör på
Bästa Hälsningar
Gay Glans
Annica Johansson
1973 • Stockaryd
#2
14 januari 2018 - 12:35
Gilla 
Kloka tankar. Var tid i livet har sin charm, även om man kanske inte ser det förrän man tittar i backspegeln.
Är du igång med stavarna redan?
1974 • Reftele
#3
16 januari 2018 - 08:00
Gilla 
Bra att man kan hitta nya mål och ny motivation. Livet förändras och vi med. Om jag visste när jag var 18 år att jag någon gång skulle tycka att 6 min/km skulle vara raket fart hade jag aldrig trott på det.

Jag är lite nyfiken på var jag hittar din bok Gay.
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.
 annons