Löpning Tävlingar & Motionslopp 4 inlägg 1871 visningar

Vad är grejen med ica-klassikern?

1966 • Gällivare
#1
12 september 2017 - 08:42
Gilla  
Jag har kommit igång med träningen igen efter ett uppehåll och letat lite inspiration och delmål. Hittade ica-klassikern, Men lite synisk är min fråga egentligen - vad är grejen med ica-klassikern? Jag ska betala för att få reklam och erbjudande? Javisst, givetvis förstår jag att det är en hälsovinst men i övrigt. Har inte lusläst allt runtikring ica-klassikern men vet inte om det är så lockande egentligen då jag i alla fall får en massa reklam och erbjudanden från Ica.
Irene
1968 • Åstorp
#2
12 september 2017 - 11:15
2 Gilla  
Lägg upp en egen klassiker, helt gratis!
Nina Steen
1989 • Leksand
#3
13 september 2017 - 16:45
Gilla  
Hej!
Jag tycker ICA-klassikern är jättebra komplement till min träning. Tvingar mig själv att göra annorlunda träning än vad jag normalt skulle välja. Sen får jag extra rabatter på bra mat som jag ändå handlar och har lätt tjänat in de 50 kr jag betalade från början. :)
1966 • Gällivare
#4
13 september 2017 - 21:25
Gilla  
Missförstå mig rätt - Jag gillar att ifrågasätta saker och ting ibland. Det är givetvis en bra grej och som jag skrev tidigare så är det ju en hälsovinst i att bara deltaga. En bra inspirationskälla med lite tidspress också som jag ibland skulle behöva då jag kan ha lite lätt att hitta ursäkter emellanåt. Jag är bara lite cynisk i min fråga - givetvis är ju Ica ett företag med vinst i sikte och som jag också skrev så ska jag verkligen behöva betala för att få mer reklam än jag redan får? Det är ju kanske ok med lite extra rabatter i och för sig. Det handlar inte om pengarna heller utan mest att jag väl byta från Coop till Ica vilket kanske är det största hindret :)
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.