Löpning Rundor & Kartor 3 inlägg 1225 visningar

Livetrack med bansträckning? Hur gör man?

Dan Fallquist
1971 • Karlstad
#1
19 april 2017 - 08:32
Gilla  
Finns det inte en app för det? :-)
Jag undrar om någon vet hur man bär sig åt för att live kunna dela med sig av sin gpsposition OCH även rutt i ett lopp som inte är anslutet till ex. RaceOne (som jag tycker fungerar kanon).
Jag vill alltså kunna skicka en länk till nära och kära till en sida där de ser min position men också själva banan markerad, i detta fall Hammertrail på Bornholm. Jag har möjlighet att ladda ner banan i gpx-format från hemsidan och jag kommer att ha mobil med hela tiden samt powerbank för att klara batteritid.
Runkeeper verkar ha livetrack i premiumvarianten (7dagar gratis test) men då ser man inte själva banan och de som tittar har därför inte en aning om hur långt det är kvar till mål.
I Ramblr kan man importera kartan men inte livetracka sin position.
Med Garmin Connects livetrack verkar man också bara kunna logga position.
Det enklaste kanske är att ta en skärmdump av banan och skicka till vänner innan och sedan köra livetrack via Runkeeper?
Har någon en enkel lösning på detta så skulle jag bli jätteglad!
1978 • Skurup
#2
19 april 2017 - 14:54
Gilla  
Jag är också intresserad av detta. Provade att köra "Navigering" efter en GPX-fil på senaste tävlingen på min Fenix 5X. Live Track startade men det kom ingen position till de som kollade. Vet inte om det är en bugg eller om man måste starta körningen på något annat sätt?
1964 • Nybro
#3
19 april 2017 - 15:13
Gilla  
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.