Löpning Träning 3 inlägg 5058 visningar

löprunda - Gustavsvik, Örebro

Linda Olsson
1972 • Hällestad
#1
10 augusti 2015 - 13:03
Gilla
Hej!
Vi ska campa på Gustavsviks camping i veckan och tänkte passa på och springa lite. Vi har provat cykelvägen mot Marieberg, men det kanske finns nån roligare? En lagom runda 5-10 km? Kanske med lite inslag av terräng eller mot innerstan?

Johanna Fälth
1977 • Tenhult
#2
10 augusti 2015 kl 17:34
Gilla
Jag växte upp i närheten av campingen, ska försöka ge lite tips: det finns ett motionsspår nära Parkhallen, på andra sidan vägen finns en kyrka, Korskyrkan, och nära där finns ett motionsspår. Det är 2,5 km tror jag. Skog, grus o lite kuperat. Ett annat alternativ är att springa förbi stallet som gränsar till campingen, in mot Rosängen och upp för grusvägen. Ni kommer till ett stort hus som heter Sommmarro, däromkring finns lite olika grusstigar. Annars går det att springa förbi stallet, förbi Coop och sen upp för en cykelbana, vill ni springa långt svänger ni sen vänster mot Brickebacken. Det finns en skog på vänster sida. Där kan ni hitta ett motionsspår. Annars fortsätter ni på cykelbanan, in vänster senare. Det heter Markaskogen. Lite krångligt att förklara, men googla eller kolla ngn karta. Där finns jättefina motionsspår, olika längd. Vill ni ha asfalt kan ni springa runt Adolfsberg o tillbaka.

Vill ni gå på restaurang kan jag tipsa om Amano (dyrt) eller Kungsgatan 1, Stallbacken. (De har gott rykte o är min brors. ??

Ha det fint i Örebro!
Linda Olsson
1972 • Hällestad
#3
10 augusti 2015 kl 22:27
Gilla
tack johanna för alla tips! känner igen några av namnen du nämner från min korta rek-runda idag. det är kul att springa på nya ställen, för man ser sånt man kanske inte hade upptäckt, men ibland är det skönt att få lite hjälp på traven.

tack också för restaurangtips! det där stället stallbacken vore nåt att kolla in ;-)
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.