Löpning Kläder, Skor & Prylar 3 inlägg 5559 visningar

Saucony Ride vs Triumph

1980 • Kristinehamn
#1
13 september 2013 - 10:33
Gilla
Då jag nu har ökat på min mängd de senaste månaderna är jag ute efter en komplementsko till mina nuvarande Kinvara3 och Omni11 och vill ha en ganska väldämpad sko med för neutralt steg.

Jag inser att det finns hur många märken och modeller som helst att välja mellan, men jag har gjort det lätt för mig själv och bestämt mig för att fortsätta med Saucony som jag hittills varit mycket nöjd med. När jag surfar runt så tycker jag att Ride6 och Triumph10 låter som vettiga skor, men har inte riktigt förstått var skillnaderna mellan dessa ligger. "Åk och prova" är väl ett standardsvar, men jag har inte jättelätt att komma iväg till välsorterade butiker och har dessutom hittills haft tur med mina chansningar på Wiggle (utan att testa), så jag håller mig till den taktiken tills den inte fungerar längre :)

Jag har haft ett par Ride3 förut som jag var nöjd med, men inser att mycket har hänt med den modellen sedan dess. Så, är det någon som har koll på vad som skiljer Ride6 mot Triumph10 och kanske till och med har egen erfarenhet från dem?
Ola Svensson
1979 • Asarum
#2
13 september 2013 kl 10:44
Gilla
Jag är i samma sist som du, springer nu mkt i Kinvara 4 och funderar på att komplettera med en riktigt dämpad skor för de riktigt långa passen. Jag har nästan bestämt mig för Ride 6, varför? Den är något billigare och något lättare. sen funderar jag dock mer på vilken lätt/snabb sko jag ska välja? Fastwitch? Adios? Förslag?
1967 • Torsby
#3
13 september 2013 kl 13:31
Gilla
Jag har bägge och tycker inte skillnaden är speciellt stor. Möjligtvis att Ride är lite mjukare.

Jag var i precis samma situation som dig. Behövde en mer dämpad sko än Kinvara och visste inte vilken jag skulle välja.
Då backade jag en version till Ride 5 och Triumph 9. På så sätt fick jag istället bägge hos sportsshoes.com för under 1200:- inkl frakt
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.