Onsdagar 18:00 - Löpning
Gemensamma backpass på S:t Hans backar 2 inlägg 1016 visningar

Onsdagar 18:00

1974 • Lund
#1
6 april 2012 - 13:35
Gilla 
Hittade mail tyvärr automatinsorterat under fel ställe så det är från 14 Mars.
-------------------------------
Hej alla glada!

Under vintern så är vi några som träffats och kutat en del i St Hans backar. Vilka har varierat, liksom tiden. Men vi har pratat om att det skulle vara kul att ha en "fast" tid. Så framöver provar vi att ses onsdagar kl 1800 på högsta punkten i St Hans. Vad vi gör kan ju variera, men naturligt vore kanske att fram till St Hans Extreme springa den banan; t ex uppvärmning ett varv, lite högre fart ett, ännu högre fart ett... Typ. Men ta det för rätt öppet, det beror ju på vilka som kommer.

Nästa onsdag börjar vi! Glöm inte skor med grova sulor :-).

/Tobbe

Ps Meddelandet är tillåtet att sprida Ds

Pps Du har fått det här mejlet för att du varit anmäld till nån av Team Create:s tävlingar eller på annat sätt varit involverad med oss :-). Om du inte vill ha den här typen av flotta förslag framöver, hör av dig så ska vi försöka ta bort dig från våra sändlistor. Kanske. Dds
Stefan Nilsson
1953 • Lund
#2
7 april 2012 - 19:49
Gilla 
Ja, det vore kul med lite backträning på S.t Hans igen. Tyvärr är för det mesta inte onsdagar så optimalt för min del p g a gemensam joggning med arbetskompisarna (Zingo, det är kl 10:30 numera om du skulle vilja haka på). Kommer just från några dagar uppe i Höga Kusten. Där får man backträning, om man säger! En 10lm-runda ger 200-300 höjdmeter på direkten. Nu har jag i alla fall ett direkt mål att springa i värsta-backarna, och det är inte S:t Hans Extreme för min del. Midsommarhelgen går bergsstafetten Grand Duc nära grenoble. Sträckorna blir 15-21km, och värsta delsträcke-höjdmetrarna är 1500m, d v s 10% lutning i 15km. Huva!
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.
 annons