Löpning Tävlingar & Motionslopp 4 inlägg 3429 visningar

Välgörenhetslopp - "Jag springer för Livet"

1981 • Dals-Ed
#1
19 september 2011 - 23:32
Gilla
Woo! Vill först och främst tacka Jogg.se för att ni väljer skriva om mitt lilla löparprojekt (http://www.jogg.se/Artiklar/Artikel.aspx?id=595)!

Tror inte det finns så mycket mer att tillägga utan att jag hoppas på att så många som har möjlighet gör mig sällskap på lördag. Om inte på själva orten där jag bor så i era löparsjälar var ni än bor i världen och vilka lopp ni än må springa. :)
Charlotta Sahlström
1972 • Täby
#2
19 september 2011 kl 23:38
Gilla
Halloj Henrik! Long time no see...var ett tag sen vi hördes av. Rättare sagt förra sommaren;-) såg reportaget om dig och tänkte att "gud titta nån jag känner igen"...härligt vill bara tacka för engagemanget och för att du väljer att springa för Livet självt! Lycka till:-) duktiga du.
1981 • Dals-Ed
#3
20 september 2011 kl 12:59
Gilla
Haha,blivit lite av en lokalkändis vilket känns sådär MEN det är ju för en bra sak så jag får stå ut. :)

Tack för ditt stöd! :)
1981 • Dals-Ed
#4
29 september 2011 kl 17:17
Gilla
Så lite i skymundan av Lidingöloppet (och gud vet hur många andra lopp som genomfördes i lördags) sprang jag gatlopp på alla gator i orten där jag bor för insamling till Cancerfonden och det blev en succe!

Med bara några veckors förberedelser och ingen direkt marknadsföring kom det en hög med löpare till start. Jag hade hoppats på kanske två eller tre!
Under färden fick vi även sällskap av andra löpare och eftersom farten låg runt beskedliga 6:30/km hade vi en riktigt go stämning i gruppen. Alla pratade, skämtade och peppade varann. Riktigt kul att se.

Insamlingen har hittills gett ca 7000 kr vilket är bra mycket mer än jag vågade hoppas på så STORT TACK till alla som sprang med mig! Vi hade löpare över hela landet och det gör mig otroligt glad. :)

Bilder och annat skoj finns på min blogg http://www.springförlivet.nu/
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.