Löpning Skador & Rehab 2 inlägg 1367 visningar

Förårdnader ledde till varfylld, inflammerad fot

Annika Fallström
1969 • Åsa
#1
10 december 2010 - 18:27
Gilla
Tog inte hand om mina fötter (hatar att fila, osv) med ganska många stenhårda förhårdnader.. Det har jag fått betala dyrt för... Har sprungit med besvär ett halvår, tills det tog tokstopp. Jättesvullen, smärtande fot. Gick till läkare som fick skära upp och tömma ut allt var... (Gjorde helvetiskt ont) Nu går jag på penicillin o det går sakta framåt. Får tömma foten på var ett par gånger om dagen... När det är läkt ska jag gallopera till fotvårdsspecialisten- tänker aldrig mer försumma mina fötter! Tyvärr ingen löpning, vet inte vad jag ska träna med denna hemska fot...? Har någon haft erfarenhet av dett hemska tillstånd??
1965 • Torsås
#2
10 december 2010 kl 22:01
Gilla
Jag har både förhårdnader, självsprickor på hälar och tår, tånaglar som ryker stup i ett - men ännu inget sånt problem som du. Låter ont och besvärligt, verkligen! Måste du vänta tills det är läkt med att gå till fotvårdsspecialist? Kan du inte få hjälp på vägen redan nu, för att sedan få till det där lilla extra efter att läkningen är klar?
Svårt att hitta andra träningsmöjligheter, simning är ju inte heller att rekommendera med inflammation. Spinning kanske, om du kan belasta foten såpass.
Ta hand om dig, vila och behandla foten, låt det ta den tid det behövs - foten behöver du ha länge. Snart är du på benen igen! Lycka till!
Endast registrerade medlemmar kan posta inlägg till forumet. Registrera dig här eller logga in ovan.