Taggar inför Långpasset!

Då sitter man här och taggar inför långpasset som snart ska hända, vet inte hur långt det blir. Får ju springa själv och då är det inte lika lätt när regnet öser ner, men PANNBENET är påkopplat, ska jag bara vänta lite så frukosten hinner bort också. Kan ju inte springa direkt på frukost, men snart så, om en timmer eller nåt sånt.

 

Sitter här och klura på vilken väg jag ska välja, hade en plan från början, men är inte så sugen på skitig grusväg i detta vädret, då tänker jag mest på om det kommer bilar som kör som biltjuvar. ;) Sen har jag börjat fundera på en väg som jag vet att det blir lite längre än de 12 km jag hade tänkt mig. Skriver här mest för att lyckas bestämma mig för vart jag ska köra dagens pass. Nu i skrivande stund kom jag precis på en sak, nästa gång jag ska ut på långpass då ska jag minsann fråga en person om hon skulle vilja hänga med fast på cykel. Du kanske vet vem du är? ;) Vilken bra ide!! Det ska jag tänka på nästa gång. 

 

Vi säger så här som det känns nu lutar det åt att dagens pass blir någonstans mellan 12-17 km långt. Usch låter långt när jag skriver det så. ;) Det blir nog bra vilket som.

 

Tjipp Tjopp Tjapp, vet inte var dessa ord kom ifrån, men ville väl va lite larvig. ;)

Rapport och nytt inlägg kommer om några timmar. =)

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.