Resultat Stockholm halvmarathon 2012, 1:24:52, plats 231

Oj vad kul jag har haft idag och vilken dag för löpning, 19 grader vid start i Stockholm och täta publikled längs banan! Träffade en massa härliga löpare före och efter loppet och även under loppet faktiskt! Det syns på femmorna nedan att jag sprang ojämnt. Den andra och fjärde femman med lite backar gick klart långsammare än starten som också är lite uppför och den flacka tredje femman längs kajerna i stan. Jag märkte samma sak som på Hälsoloppet, nämligen att jag inte riktigt orkar hålla fart i backe just nu!

Jag låg helt jämnt med mitt PB fram till 7km när jag blev väldigt seg i benen i en av backarna och fick sänka farten. Vid 10km hade jag tappat 40sekunder och där och då kastade jag mitt mellantidsarmband och bestämde mig för att bara ha kul och njuta och det gjorde jag verkligen! 

Jag gick istället på att hålla en jämna ansträngning och det kändes som om jag blev omsprungen av många men resultaten visar ju något annat. Insåg att jag skulle fixa en tid under 1:25 och avslutade bra, sprang ifrån mina medlöpare trots att jag applåderade publiken, bjöd på många tummen upp och några high-fives på upploppet och korsade mållinjen med ett leende. En härlig löpardag på alla sätt! Längre rapport så småningom!


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.