En allergisk reaktion

img_9164

Jag har inte kunnat koncentrera mig

Det känns som att jag är skyldig er en ursäkt. Jag lovade ju att de sista två tävlingarna skulle komma upp förra veckan, men så blev det inte. Jag ogillar verkligen att behöva ändra mig sådär, men jag har inte haft en lätt period bakom mig. Dels har det varit otrolig mycket på mitt “vanliga” jobb så har flängt runt och hoppat in med kort varsel. Och dels så har jag drabbats av någon sorts allergisk reaktion som gett mig klåda över hela kroppen, gjort så att jag inte kunnat sova och därmed varit helt disorientered och otrevlig under dagarna. Att koncentrera sig länge nog för att skriva ihop blogginlägg har varit helt uteslutet.

Jag har börjat på en elimineringsdiet

Men nu verkar det som om det äntligen lagt sig. Jag har käkat dubbla allergitabletter, kortison, smörjt in mig, tvättat igenom hela hemmet, filat ner mina naglar och börjat gå på en elimineringssdiet för att ta reda på vad det är jag reagerar på. Jag misstänker att det är kvalster, eller det tvättmedel jag tillfälligt använde under december om som innehöll parfym. Men risken finns att det är något födoämne, så jag ska äta väldigt ensidigt, och sedan lägga till mat allteftersom för att se om det kommer tillbaka.

Äntligen orkar jag blogga igen

Jag har fått sova ordentligt i natt utan att vakna av svidande eksem som jag kliat upp i sömnen, och därmed känns också hjärnan lite piggare. Nu väntar en lång vecka med en massa jobb, både för nyöppningen på gymmet, och för att jag ligger efter med bloggjobbet sedan december. Men det känns ju bra att vara på den här sidan nyårsafton iallafall, och jag känner mig försiktigt optimistisk inför det här året.

Vad har ni för er i veckan?

The post En allergisk reaktion appeared first on Emma Hällbacka.

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.