Stockholm trail 2016

 

Oj vad tiden går 

 

Längesedan jag var här och mycket har hänt ,  för 10 månader sedan föddes mitt 3 barn och idag har jag sprungit min första trail tävling Stockholm trail.

 

Det var underbart lopp , lätt att säga nu när jag ligger på soffan helt slut och hungrig ?? Nä men det var faktiskt jätte roligt .

 

jag hade test sprungit banan 1 gång tidigare innan grönskan slog till , då var jag sjukt trött efteråt och den känslan fanns i mig idag när jag stod på startlinjen, vad har jag gett mig in på snurrade i huvudet . 

 

Men startskottet gick och tankarna försvann nu var det bara att springa och inte öppna för hårt , hittade ett bra tempo men kände mig lite seg , vid en vätskekontroll frågade jag en kille brevid mig hur långt vi sprungit och han undrade om jag verkligen ville veta det ? -Ja 

 

6 km ..... 6 km oj långt kvar och ingen riktig energi , tar en salttablett och vid nästa kontroll ska jag få i mig lite socker.

 

Blir piggare i benen och löpningen flyter på , trixigt med alla rötter och stenar och alla dessa uppförsbackar att jag ramlar 3 ggr gör mig inget jag har ändå bra med energi . När 7 km återstår börjar jag passera löpare och känner mig väldigt pigg i benen vilket gör det hela jätte roligt. 

 

3 km kvar och inser att snart är det dax för att bestiga Hanmarbybacken, ökar farten lite innan kommer fram .

 

När stigningen börjar så är familjen där och hejar mig fram galet vad jobbig backen kan vara , springer inte upp utan går det snabbaste mina ben förmår, vilken känsla att  komma upp på toppen och ta rygg på en tjej ner för backen.

 

Snart är jag i mål bara lite till och nu ska jag om henne tänkte jag men mina ben ville något helt annat , när det bara var upploppet på IP kvar så kom krampen i vaderna , men vilken smärta .

 

Bara bita ihop och springa fick se mig slagen med 3 hundradelar av tjejen framför , nästa gång kanske jag tar spurten??

 

Min tid blev 02:40:07

 

Att ha gjort detta är för mig stort och nu är jag taggad för mer trail lopp ??

 

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.