Hälen och muntligt framträdande

Hälen tålde inte växlingen från sommaren långa och långsamma pass inför SUM till snabbare pass med hög fart. Dumdristigt av mig att försökte sätta fart på benen på det sätt jag gjorde. För många kvalitetspass på för kort tid gjorde att hälsenefästet på vänstertassen ansökte om uppsägning från jobbet i den här kroppen. ansökan avslogs. Den börjar kännas lite bättre men bra är det inte, trots fem dagar utan löpning. Dags att ta tag i tåhävningarna nu!

Ikväll ska jag prata om mitt 100 km-lopp i Stockholm. Det ska bli kul. Växjö löparklubb ska också diskutera de nya klubbkläderna. Tydligen är folk inte helt nöjda. Jag är nöjd. Linnet funkade jättebra att springa 100 km i. Och jackan sitter bra, men jag har å andra sidan inte kutat i den ännu. Det är liksom inte väder för jacka än. Och det tackar vi för.

Tävlingarna som jag skulle sprungit helgen som gick och nästa blir det inget med. Funktionär istället på lördag då det är seedningslopp till Götebrogsvarvet. Två varv runt Växjlösjön blir det då. För de som kan.

3 kommentarer till inlägget

1985 • Växjö
#1
26 augusti 2013 - 17:21
Lycka till med framträdandet. Kan tyvärr inte komma.
1972 • Växjö
#2
26 augusti 2013 - 21:49
Det gick bra! Men som vanligt är det seniorerna som regerar i klubben. Ivan, Kristin och jag sänkte medelåldern.
1979 • Växjö
#3
27 augusti 2013 - 22:50
Hälar, hälar, hälar.. Jag har fortfarande känning i min, så jag håller mig på avstånd från löparfrestelser typ intervaller och löpning i grupp och sånt.
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.