Tekinkträning me 365days samt måndagsträning med Helsingborgs Running Club | Blogg: Stefan Hedenfeldt

Tekinkträning me 365days samt måndagsträning med Helsingborgs Running Club

I torsdags var det dags för ett renodlat teknikpass med Markus på 365days. Passet innehöll i princip ingen löpning men shit vilka bra övningar för teknik, styrka och stabilitet vi fick. Passet tog ca en timme och som vanligt levererade Markus kvalitet till 110%, fantastiskt nöjd med det passet och jag rekommenderar alla som har möjlighet att gå på ett av hans sådana pass ska göra det inbjudan kommer alltid via Facebook och det är bara att gå in och söka upp Helsingborgs Running Club. Efter det passet så var jag enormt sugen på att ta en runda dels att få känna lite ytterligare på mina nya mackor och försöka dunka in i min tröga skalle att man ska inte springa på Hälarna:) 

Igår (söndag) körde jag och Annika ett litet löppass sedan praktiserade vi övningarna Markus tipsat om. Känns verkligen att det kommer hjälpa på allvar.

 

Idag var det återigen dags att ta sig in till Pålsjö skog för ett pass med Helsingborgs Running Club. Jag valde idag att köra intervaller (igen) 12x400meter stod på agendan idag och dom om min förvåning när jag tyckte att det faktiskt var riktigt riktigt skoj. Ska nog inte ha så lång distans på intervallerna utan kanske köra fler intervaller istället, rätt eller fel? Det känns jäkligt bra i alla fall.

På väg hem i bilen så poppade tankarna upp om ett Maraton igen. Helsingborg är en otroligt vacker stad med varierande miljöer, det hade varit så jäkla kul att få deltaga i det första maratonloppet som arrangeras i staden..jag är inte anmäld än men det känns som om jag kommer ett steg närmre hela tiden. Frågan är: Är jag anmäld innan jag ger mig ut på Lidingöloppet? Ja chansen är faktiskt väldigt stor:)

 

Run Stefan Run

Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.