Kontorit enligt VD

Det kom ett paket

Jag har svårt för påklistrad träningsglädje. Leenden som är måsten i bloggen trots att det regnar och blåser från sidan. Lika svårt har jag för att få pliktskyldiga paket på födelsedagar. Känner mig alltid besvärad av att männsikor i min närhet känner måsten.

MEN. Är det något jag äslkar så är det människor som njuter av livet och vågar ha roligt. Och att människor i ens närhet ser en och kommer på kul presenter. Det finns ett gäng som kombinerar detta på ett fantastiskt sätt.

Det kom en avi. Bra tänkte jag, det är de där skorna. Bra då vet jag var dem är tänkte jag. Idag knackade det på dörren. Det var posten. Med skorna. Spänningen stiger och frågan vad som låg och väntade på utlämning steg.

Jag kilade och kollade. Ännu en skokartong? Men? Från en "fanclub"?


Spänd som en gris slet jag av pappret. Inuti, endast en jadrigt classy vit låda. Med magnetlås som inte hade en schans mot mina ivriga fingrar.


En hatt! Från vem? VAAAAD? Jag vände å vred på underverket och hittade texten. ÄLSKADE Gourmettriathleter. Ni är fan hur fina som helst. Ni sped er underbara glädje till denna lilla vd. Så sjukt glad jag blev!


ps. nu är responsiv för mobilen klar. borde vi inte hänga på livstid nu?ds.

1 kommentarer till inlägget

1978 • Göteborg
#1
11 juni 2013 - 12:31
Mycket fin hatt, passar extra bra såhär på sommaren ju.
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.