Ultrabrdo

Det är för enkelt

Starka gener är good stuff (Foto: Linda, Barcelona)

?Visst är det lite för bra? Jo, lite för bra är det för oss bortskämda svenskar. Jag anser att många ungdomar får allt serverat på ett fat. Mat i överflöd och teknik i överflöd. Det som saknas är närhet, sociala samspel och en uns AKTIVITET! Vart är vi påväg? Bygg en barkbåt och lek lite...snälla!
Min stora idol är morfar. Det är helt otroligt så många storys som berättas i gårdarna (bortom skogarna) om just min morfar (och din sis). Hans lungor var stora och starka. Ingen kunde hantera verktygen ensamma, utom han. Han var en skogshuggare av riktigt virke. Där fanns det inga maskiner som skövla ner skiten på några sekunder. Där var de närmsta hjälpmedlet en sleten motorsåg. Han var stark, han var klok. En sann djurvän och motivatör. Jag älskar skogen, naturen och rejält kroppsarbete. Eftersom jag inte har en egen skog där träd ska fällas. Går jag bärsäck på smithmaskinen och skivstängerna. Inte samma känsla, men ändå. Jag rör mig och aktiverar musklerna till max (mer än de datorsittandesjvlasnorungarna gör).

Fast jag saknar skogen...speciellt nu. Det är vår på gång och allt känns lite lättare. Kikade nyss in på en annan trevlig sida och flertalet VLK medlemmar har tagit en långpass i solen. Som min kropp hade velat varit med där och pratat bort kilometer efter kilometer... Snart... Snart kanske jag får vara med... För övrigt är det superkul att läsa om allas framgångar och planer. *pepp*

Dagenspass//Lite Cykel för att ta bort slaggen från Maran.
Axlar och Skuldror
Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.