Gyakusou, Alex & Sigge och mental träning.

Eftersom jag inte kutat på tre veckor får man köpa löpgrejor för att hålla humöret uppe – t.ex. en tröja från Nike Undercover / Gyakusou. De är dyra som satan, men verkar hålla en grym kvalitet. Känns och ser ut som en superlätt bomullströja trots att den är gjord i polyester / Dri-fit-material. Och så ser man ”fitness-vältränad” ut med den på. Ungefär allt man vill ha ut av en träningströja med andra ord.

Väl hemma efter en helg på resande fot var det gott att sätta sig en stund på cykeln/trainern. Ja, gott och gott –  det behöver egentligen inte sägas men det är några resor tråkigare att sitta still och cykla i ett garage än att vara ute på vägarna. Även i sällskap av Alex och Sigge. Förstår inte hur man ska uthärda mer än en timme cykling åt gången i vinter. I den bästa av världar får man väl se det som mental träning. Hur som haver blev det 40 minuter och 20 kilometer följt av ett arm- och axelpass.

Trots en hel del nedförsbackar och trappor har jag inte känt av knät på ett par dagar, så jag avslutade med att springa några vändor framför huset. Kände fortfarande ingenting. Verkar äntligen vara dags för en lite längre provtur på några kilometer. Extremt sugen att få springa i nya tröjan om inte annat.


Vill du kommentera det här blogginlägget?
Registrera dig eller logga in här ovanför.