Mittlopp - anmälan mitt i vår gemenskap

TipsVi på jogg blev sura på tidtagarfirmornas kassa anmälningssystem. Ledsnade på att det var svårt att anmäla sig. Men oxå less på att bjuda arrangörer på annonser som sedan inte gav dem något. Så vi byggde ett eget anmälningssystem. Mittlopp


Tanken var enkel. En smidig anmälan där systemet gör jobbet. För att vi skall slippa. Så vi kan fokusera på formtoppen och arrangören på att förbättra loppet. Och att vi kan mötas i vår tävlingkalender via den förifyllda anmälmig-knappen i vår tävlingkalendern.

Tillsammans med över 100 aktiva arrangörer och tiotusentals löpare har vi utvecklat och jobbat bort flaskhalsar. Systemet är på plats. Och vi får bjuda på relevant annonsering, så vi hittar de lopp vi söker. När vi söker. Mitt i vår träningsgemenskap


Här är Mittlopp. Sveriges smidigaste anmälningstjänst som får startande och lopp att mötas.
Med ett gemensamt intresse. Fler glada löpare, mindre jobb


 

Fixar du ett lopp? Lr känner nån som behöver hjälp?
Kolla in här

4 kommentarer till artikeln

Annica Kaufeldt
1973 • Stockaryd
#1
28 november 2019 - 14:50
Hoppas fler ansluter sig. Så få klick som möjligt är bra, enkelhet regerar.

K.I.S.S.

:-)
1976 • Göteborg
#2
28 november 2019 - 15:13
Lr hur ;)
Nu återstår bara att tipsa lopp... (vi tycker tyvärr det är roligare att lösa problem än att tjata om det efteråt...)
Annica Kaufeldt
1973 • Stockaryd
#3
28 november 2019 - 16:10
Om man inte frågar får de inte veta att efterfrågan finns, så jag mailade några av mina favoritarrangörer (som inte redan är anslutna) och frågade. Det tycker jag fler kan göra för den delen. Inte för att vara snälla mot er utan för att jag är lat och tycker det är supersmidigt med anmälan och kalender på samma sida, bara ett klick bort.

1949 • Göteborg
#4
28 november 2019 - 19:28
För er andra. Jag arrangerade ett (mindre) lopp för 2 år sedan och använde joggs eminenta "app". Supersmidigt! Förstår att den förbättrats ytterligare nu. Toppen.
Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.