Dags för Blodomloppet! Årets viktigaste motionshändelse

Svettig på JobbetTorsdagen den 26 maj är det dags för årets upplaga av Blodomloppet som går av stapeln på Stångebrofältet i Linköping. Blodomloppet är ett motionsevenemang som arrangeras på orter runt om i hela landet, men som handlar om mycket mer än att gå eller springa. Blodomloppet startades med syfte att uppmärksamma blodgivning. De flesta av oss ser det som en självklarhet att få blod om vi skadar oss eller blir sjuka, men detta förutsätter att människor har donerat blod så att det finns att tillgå. Blodgivning räddar liv!

 

Du behöver inte vara blodgivare för att delta, men om du är det får du rabatt på deltagaravgiften och kan hämta ut en VIP-gåva på plats. Man kan delta som lag eller spinga indivuduellt och man kan välja mellan att ställa upp på 5 km eller 10 km. Alla lag som anmäler sig kan se fram emot en picknickkasse efter målgång att tillsammans avnjuta och fira sina framgångar.

 

Region Östergötland kommer att ha flera lag representerade. Kommer ni att delta? Annars är det ett perfekt tillfälle att komma förbi och heja fram kollegorna.

 

Kämpa på!

Endast registrerade medlemmar kan posta kommentarer.
Registrera dig här eller logga in ovan.